ALD Yhteiskäyttö toimitusehdot

ALD Automotive Oy 0643850-5 (jäljempänä ALD Yhteiskäyttö) myy auton lyhytaikaista vuokrauspalvelua yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

ALD Yhteiskäyttö yhteystiedot

Sähköposti: yhteiskayttopalvelu@aldautomotive.com
Puhelin: 010 404 2504
Postiosoite: ALD Automotive, PL 194, 01511 Vantaa

Tilaaminen

Varaa auto käyttöösi mobiiliapplikaation kalenterin avulla. Varauksen yhteydessä ilmoitetaan palvelun hinta ja hinnan peruste. Ennen varauksen alkamishetkeä, aktivoi varaus painamalla ”aktivoi”. Varauksen aktivointi on vuokrauspalvelun veloitusperuste. Aktivoidessasi auton varauksen hyväksyt nämä toimitusehdot ja palvelun hinnat. Tilauksesta lähetetään kuitti sähköpostitse.

Maksaminen

Maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut ALD Yhteiskäytölle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy ALD Yhteiskäytön asiakkaan ja ALD Yhteiskäytön välille. ALD Yhteiskäytön vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa maksukortilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Varauksen peruuttaminen

Jos auton käyttötarpeesi muuttuu ennen jo tehdyn varauksen alkamista, voit peruuttaa varauksen ilman veloitusta. Autoa pitkäaikaisesti vuokraavalla yrityksellä on mahdollista evätä käyttöoikeus yksityisajoihin jos peruutettuja varauksia tulee kohtuuton määrä.

Reklamaatiot

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme yhteiskayttopalvelu@aldautomotive.com . Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi