Yhteiskäytöstä on iloa koko yritykselle

Varaa, aja ja palauta helposti

Mobiilisovellus huolehtii, että käyttö on sujuvaa koko tiimille. Yhteydenpito toisiin käyttäjiin käy nopeasti ja auton saa haltuunsa sovitusti kartalla näkyvästä paikasta – ilman erillistä avainten luovutusta.

Vapaalle samalla autolla

ALD Yhteiskäyttö PLUS -palvelulla auton saa edullisesti alle myös työajan ulkopuolella. Se on etu, jota henkilöstösi osaa varmasti arvostaa. Yrityksellesi ei aiheudu ylimääräisiä kuluja tai huolia, kun käyttö veloitetaan automaattisesti työntekijän omalta kortilta.

Älykästä huolenpitoa

Aja ja tankkaa silloin, kun tarvitsee. ALD Care huolehtii kaikesta muusta auton ylläpitoon liittyvästä. Kaikki automme on varustettu älykkäällä teknologialla, jolla autojen huoltotarvetta seurataan reaaliajassa. Varaamme auton huoltoon heti, jos aihetta ilmenee. Sovelluksella voit myös tehdä meille ilmoituksen, mikäli auto kaipaa siistimistä.

Edusta tyylillä

Aja aina uudella ja siistillä autolla, joka näyttää yrityksesi parhaat puolet ja sopii juuri sille tarkoitettuun käyttöön. Yrityksesi logoteippaus auton kyljessä tuo ihan itsestään arvokasta näkyvyyttä kaupungin kaduille.

Ympäristöystävällinen valinta

Vähennä turhaa ajoa ja seisottamista. Yhteiskäyttö optimoi autojen tehokkaan hyödyntämisen. Se on jo itsessään yksi taloudellinen kestävän kehityksen ratkaisu.

Vapauta enemmän aikaa oleelliseen

Vähemmän kilometrikorvauksia, taksikuluja, kuitteja ja vaivalloista kirjanpitoa. Käytön raportointi on automaattista ja sitä on helppo seurata. Näet helposti myös autojen käyttöasteen ja voit tarpeen mukaan lisätä tai vähentää yhteiskäyttöautojen määrää.

Sopii kaikille

ALD Yhteiskäyttö sopii muillekin kuin yrityksille. Esimerkiksi taloyhtiöille, kunnille, tai urheiluseuroille. Jos ryhmäsi on kiinnostunut yhteiskäytöstä, ota yhteyttä soittamalla palvelunumeroomme.